24.12.13.

Call od Duty Black Ops

U igri Call of Duty Black Ops glavni lik je sovjetski narednik Reznov. Dešavanja su vezana za tajne operacije tokom hladnog rata, i podeljena su na Vijetnam i Ural. Arsenal je proširen samostrelom sa eksplozivnim vrhovima i Dragon`s Breath, nova municija za sačmaru. Igrači će imati i mogućnost između ostalog i kontrole letelica: aviona i helihoptera. Čeka na vas lud provod i odlična zabava uz neviđenu grafiku!

Link za download:
http://thepiratebay.se/torrent/5944970


Microsoft Security Essentials - Antivirus


 Microsoft Security Essentials  je Microsoft-ov      antivirus koji je u potpunosti besplatan i nudi zaštitu  od raznih štetnih programa.




Link za download:
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-download

Tomb Rider Legend - Lara Croft

U novom Tomb Raideru Lara istražuje smrt svoje majke prisećajući se pritom svoje prošlosti i starih prijateljica. Kako priča napreduje nekako se u nju uvuče legenda o Kralju Arthuru i magičnom maču zastrašujućih moći čiji su dijelovi razbacani po celome svetu. Lara će pokušati pronaći sve delove mističnog mača i na kraju ga sastaviti, jer sumnja da joj mač može pomoći pri rešavanju nejasnih okolnosti majčine smrti. Potraga za dijelovima spomenutog mača dati će Lari priliku da poseti neke od najlepših i najegzotičnijih delova sveta kao što su: Bolivija, Peru, Japan, Gana, Nepal, Engleska i Kazahstan. Svaka od navedenih lokacija je jedinstvena i izgleda odlično.

Veliki deo priče čini i Larina prijateljica Amanda, ujedno i glavni antagonist igre. Amanda je bila Larina prijateljica koju su svi smatrali umrlom nakon nesreće pri nekakvom arheološkom iskapanju u Peruu . Lara polako kroz priču saznaje da je Amanda živa te da se i ona želi dokopati spomenutog mača.

Link za download:
http://thepiratebay.se/torrent/4340047/

Tutorijal 2 - Kako napraviti prezentaciju u Power Point/u (2010) - Ostalo

U ovom videu je prikazano kako možete da napravite prezentaciju u Power Point-u 2010.


Video možete pogledati na linku:

NFS Pro Street

Pro Street se zasniva na potpuno novom engine-u. Naime, ovaj put moći ćete, u potpunosti da uništite svog ljubimca, stoga će šteta imati uticaja i na performanse vašeg ljubimca. Što se tice samih trka, EA nam nije ponudio ni jedan novitet, tako da i u ovom naslovu mozete ocekivati, Drift, Drag, kao i mnostvo drugih trka. Jedan od noviteta unutar NFS, jeste, da cete za svaki tip trke morati imati drugog ljubimca. Sve u svemu, jedan od naslova koji obećava mnogo.

Link:

http://thepiratebay.se/torrent/3891062/Need.For.Speed.Pro.Street-RELOADED#