27.12.13.

GTA San Andreas

Link za download:
http://thepiratebay.se/torrent/4207293


Pod „punom slobodom igranja” u San Andreasu se podrazumeva mogućnost proizvoljnog izbora prevoznog sredstva, karaktera preuzetih zadataka i brzine kojom će se oni odraditi (izuzev misija s vremenskim ograničenjem). Za brže kretanje ulicama može se koristiti sve što ima točkove, od BMX bicikala i skutera, preko brzih motocikala, do više vrsta četvorotočkaša među kojima su sportske mašine, transportni vanovi, kamioni, policijska patrolna kola, ambulantna vozila, traktori, pa i avioni. Kao i ranije, postoji dobra ponuda dodatnih poslića koji donose uzbuđenje i preko potreban novac, ali treba imati na umu da je policija strožija nego u Vice Cityju tako da ulične avanture i nepažljiva vožnja prilično brzo podižu nivo „popularnosti” među organima reda i mira. Osim toga, oštećenja na vozilima postaju vidljiva već posle lakših udesa, pa je opreznija vožnja potrebna i ako ne želite da menjate automobil na svaka tri minuta ili da upropastite tek nalickanu mašinu (omogućene su vizuelne nadogradnje i friziranje vozila, uz zgodnu opciju za snimanje pozicije na mestu prepravke automobila).

Slušalice 4 u 1

Veoma dobre slušalice sa dosta opcija:
1. mogu da se koriste kao obične žičane slušalice sa mikrofonom
2. mogu se koristiti kao bluetooth slušalice za mobilne telefone
3. imaju FM prijemnik pa služe i kao radio
4. imaju sposobnost čitanja micro SD memorijskih kartica

Kvalitet zvuka je prilično dobar. Sa memorijskih kartica može samo da čita muziku ali nema više nikakvih dodatnih mogućnosti. Dobro je to što ima sposobnost žičane i bluetooth veze.


Tutorijal 3 - Kako napraviti desktop precicu za sajt - Ostalo

Ovaj video pokazuje kako da napravite ikonicu na desktopu koju kada otvorite otvoriće neku stranicu koju želite.


Link tutorijala:

Vaš sajt (blog) - Tutorijal 2


U ovom tutorijalu je prikazano kako da napravite više stranica u Blogger(u). Takođe možete videti kako se obljavljuje na svaku od tih stranica.

Link tutorijala: