2.12.13.

Samsung Note 3

Dok su prve dve verzije Note fableta po tehničkim specifikacijama kaskale za svojom braćom iz popularne Galaxy S serije, Samsung je odlučio da novi Note 3 pretvori u premium model, namenjen onima koji od telefona očekuju nešto što ga izdvaja od proseka.

 Sa ekranom dijagonale 5,7 inča privlačenje pažnje okoline je zagarantovano, a interesantno je da iako je ekran veći kućište uređaja je zapravo uže, tanje i lakše od modela iz prethodne generacije. Usled oštrijih ivica, jednostavnije dizajniranog home tastera kao i same veličine, Samsung Galaxy Note 3 deluje veoma ozbiljno.

Super AMOLED ekran fullHD rezolucije deluje impresivno, iako zbog većeg ekrana ima nešto manju gustinu nego S4, ali ostavlja podjednako dobar utisak. Hardverskoj specifikaciji je teško naći manu: Snapdragon 800 SoC, trenutno najbrži čipset, sastoji se od kombinacije četvorojezgarnog procesora koji radi na 2,3 GHz i Adreno grafičkig čipa, a sve to je dopunjeno sa čak3 GB RAM-a i najsvežijom verzijom androida (4.3).


Kamera rezolucije 13MPix daje prilično dobre rezultate, a ujedno i jedina kamera u mobilnom telefonu sposobna da snima video u Ultra HD rezoluciji. Najveća zamerka ovog fableta je njegova cena koja iznosi 700 evra.

Нема коментара:

Постави коментар